O πρώην αθλητής της Deree Soccer Academy, Iωσήφ Μούσας μίλησε για την εμπειρία του και έδωσε συμβουλές στους αθλητές της Κ11-1!

Στα 10 χρόνια λειτουργίας της, η Deree Soccer Academy,  έχει αναδείξει και προωθήσει 5 αθλητές της σε ΠΑΕ, συμμετέχοντας έτσι στην κορυφαία ελληνική διοργάνωση της Super League.

Ένας από τους αθλητές αυτούς , υπήρξε και ο Ιωσήφ Μούσας,  όπου πλέον – σε ηλικία μόλις 19 ετών – από την νέα χρονιά θα αγωνίζεται με την ομάδα της Καλλιθέας στην Super League.

Ύστερα από πρόσκληση του επικεφαλής προπονητή της Deree Soccer Academy, κου. Καγκαράκη Παναγιώτη, ο Ιωσήφ επισκέφθηκε αυτή την εβδομάδα τις εγκαταστάσεις της αγαπημένης του ομάδας – της οποίας υπήρξε αθλητής από το 2014 μέχρι το 2019 – και μίλησε στους αθλητές της Κ11-1 της ΕΠΣΑ, για τις εμπειρίες του και τον επαγγελματικό αθλητισμό, δίνοντας τους παράλληλα συμβουλές για την μετέπειτα πορεία τους.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι ο Ιωσήφ τα προηγούμενα χρόνια διετέλεσε παίχτης στον Πανιώνιο και τον Ιωνικό. Επίσης, είναι μέλος της εθνικής ομάδας της Παλαιστίνης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Ιωσήφ για την αγάπη και την αφοσίωση του στην Deree Soccer Academy και στους προπονητές του κ. Σιώκο Κων/νο και κ. Καγκαράκη Παναγιώτη.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία τη νέα σεζόν!

Theme: Overlay by Kaira
Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή
DEREE College Athletic Club